Smo družinsko podjetje s 30 letno tradicijo izdelave stolov in pisarniškega pohištva.

V našem podjetju Ima Design d.o.o. razvijamo in izdelujemo pisarniške stole, usmerjeni smo predvsem v slovenski prostor, medtem ko gre nekaj naših izdelkov tudi v tujino.

Do leta 1999 smo bili proizvajalci za večje trgovce, leta 1999 smo prvič nastopili na sejmu v Ljubljani, leta 2000 pa na sejmu v Kolnu.
Kot samostojni ponudniki smo skupaj s strokovnjaki v Ljubljanski Soči razvili ergonomske rešitve, ki jih z nekaj izboljšavami uporabljamo še danes.

Naš prvi model pisarniškega stola je Futura 99, ki se v nespremenjeni obliki izdeluje že 22 let, na kar smo še posebej ponosni, saj jo kupci želijo še sedaj v svoji nespremenjeni obliki. Z nekaterimi naročniki sodelujemo že vse od samega začetka in še vedno želijo našo podporo in naše nove produkte.

Razvoj samih izdelkov temelji na strokovnosti in ustvarjalnosti. Odlikujeta nas dinamičnost in prilagodljivost, do vsake stranke posebej, saj vsako stranko obravnavamo individualno in ji tako lahko zagotovimo najboljše kar potrebuje.

Vsi pisarniški stoli so izdelani po naročilu, glede na želje naših kupcev, katerim se ob posebnih zahtevah tudi prilagodimo, hkrati pa vam nudimo kvalitetne poprodajne storitve, kot so svetovanje o pravilnem sedenju, servis, preoblačenje stolov, rezervni deli itd…

V zadnjem obdobju se veliko posvečamo lastnemu trženju, saj nam je stik z končnimi uporabniki zelo pomemben, istočasno pa iščemo nove rešitve na področju ergonomije in dizajna, ki sta za nas najpomembnejša elementa delovanja.

Sami začetki izdelovanja pisarniških stolov segajo v leto 1989, ko smo se ukvarjali s tapetništvom kot s postransko dejavnostjo.

Naša vizija je bila razviti lasten pisarniški stol, ki je maksimalno ergonomsko dodelan, udoben, z dobrim dizajnom, ter z čim daljšo življenjsko dobo.

Naše vrednote se izražajo v korektnosti, do vsakega naročnika posebej. Naši kupci nam zaupajo, saj obljubljeno storitev ali po-storitev tudi dobijo.

EKIPA

Za vaša vprašanja smo tukaj:

Ivo Štucin

direktor, vodja proizvodnje

041 746 296

ivo.stucin@ima.si

Urška Štucin

vodja prodaje

031 422 827

urska.stucin@ima.si